Diensten

Wij bieden de opdrachtgever de regeltechnische / proces ondersteuning op maat

De diensten die wij aanbieden zijn afgestemd op de vraag van onze opdrachtgevers. Niets is ons te klein en weinig is ons te groot. Samen met de opdrachtgever gaan we voor een optimaal resultaat.

Consultants

De regeltechnische ondersteuning is de Core business van NIBA Consultants b.v. Daar waar de opdrachtgever een tijdelijk capaciteitsprobleem heeft of er onvoldoende regeltechnische / proceskennis aanwezig is zal NIBA dit capaciteitsprobleem of de ontbrekende kennis graag invullen.

Lees verder

Regeltechniek

NIBA Regeltechniek levert aan de markt kleine tot middelgrote regeltechnische projecten onafhankelijk van regelfabricaat. Wij laten de regeltechniek zo optimaal mogelijk aansluiten op de werktuigbouwkundige installatie. Hierdoor krijgt u een zo goed mogelijke prijs/prestatie verhouding.

Lees verder

Energie management

In de tijd dat duurzaam beheer belangrijk is geworden is het noodzakelijk het energiebeheer professioneel aan te pakken. Wij bieden een pakket diensten aan waarmee energiebeheer kan worden gerealiseerd. Dit doen wij d.m.v. een afstandsbeheercentrale waarmee diverse projecten worden gemonitoord.

Lees verder

De kernwoorden van NIBA Consultants bv voor een klimaatinstallatie zijn:

Comfortabel

Comfortabel voor de gebruiker, een gebouw waar in je met plezier kan werken en wonen. Een goed klimaat verhoogd arbeidsvreugden en productiviteit.

Energiezuinig

Een regeltechnische installatie samen met een werktuigbouwkundige zo ontwerpen, realiseren en in bedrijf stellen dat er een optimaal leefcomfort wordt gerealiseerd met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Duurzaamheid

Een duurzame installatie realiseren met warmtepomp, warmte- koudebronnen, PV cellen, zonnecollectoren, windenergie, warmte terug win systemen, vrije koeling ect… Het inzetten van duurzame techniek is noodzakelijk voor een duurzame samenleving. Hier levert NIBA Consultants graag een bijdrage aan.

Gebruiksvriendelijk

Een gebruiksvriendelijke bedienomgeving voor de bewoners en beheerder van het gebouw. Gebruiksvriendelijk betekend een groot bediengemak waardoor foute instellingen met als gevolg onnodige klachten en een hoog energie gebruik wordt voorkomen.

Terug naar boven