Over ons

Wij ondersteunen het regeltechnische en klimaattechnische vakgebied

NIBA Consultants bv is in zijn bestaan uitgegroeid tot een ondersteunende partij die een opdrachtgever op diverse onderdelen van het regeltechnisch vakgebied kan ondersteunen.

Brede kennis

NIBA Consultants heeft een ruime ervaring op het gebied van regeltechnische installaties in de klimaatinstallatie. Onze kennis stopt niet bij de regeltechniek, maar wij bieden meer. NIBA Consultants beheerst niet alleen de regeltechnische aspecten. Maar wij zijn van mening dat een installatie pas goed en energie zuinig kan functioneren als alle processen goed zijn ontworpen, gerealiseerd en zijn ingeregeld.

Onze kennis gaat dan ook verder dan alleen de regeltechniek. Wij beheersen ook de waterzijdig, luchtzijdige, CV en GKW processen. Wij zijn van mening dat met alleen de kennis van de regeltechniek er geen goede ondersteuning aan onze opdrachtgever kan worden geleverd. Samen met de kennis van onze opdrachtgevers komen we tot een optimaal resultaat.

Specialiteit

De specialiteit van NIBA Consultants zijn de renovatie projecten. Een gebouw staat voor tientallen jaren, de werktuigbouwkundige installatie ook. De regelinstallatie is daar in tegen meestal maar voor een periode van 12 tot 15 jaar inzetbaar.

NIBA Consultants brengt de te renoveren installatie in kaart. Schrijft vervolgens een plan van aanpak en een regeltechnisch bestek met bijbehorende begroting. Vervolgens kan NIBA Consultants aanbesteding begeleiden en het project tijdens uitvoering volledig begeleiden en managen. Aan het eind van het project is er een project opgeleverd met een goed klimaat comfort, energiezuinig, gebruiksvriendelijk en binnen de begroting gerealiseerd.

“Een flexibele en praktijkgerichte organisatie”

Terug naar boven